Skip to main content

"Succes is altijd
een teamprestatie"

Professionele vaatwasmachines voor de horeca

Professionele vaatwasmachines voor de horeca

Het belang van een kwalitatieve vaatwasser wordt vaak onderschat

Krijgt u in uw horecagelegenheid weleens klachten over vies bestek, glazen of serviesgoed? Of grijpt u bij drukte soms mis bij het uitserveren, omdat de vaat van de vorige gang of  gasten nog niet klaar is? Een doorn in het oog van chef-koks, horecaondernemers, -managers en -personeel, want service en kwaliteit bieden aan uw gasten staat uiteraard op nummer één.

De keuze voor een professionele vaatwasser verdient aandacht

Vaak wordt het belang van een kwalitatieve, professionele vaatwasser nog onderschat. Hoe belangrijk dit is wordt in veel gevallen pas opgemerkt zodra er een capaciteitsprobleem ontstaat of er voor de zoveelste keer door een klant een vlekje wordt ontdekt op een glas, bord of bestek. Herkent u onderstaande situaties? Informeer dan eens naar onze vaatwasoplossingen.

  • U besteed regelmatig kostbare tijd aan het checken van de vaat.
  • Er ontstaat irritatie bij uw gasten én uw personeel, omdat er niet (volledig) kan worden uitgeserveerd.
  • De doorlooptijd per tafel ligt hoog, waardoor u potentiële gasten moet teleurstellen en u hierdoor omzet misloopt.
  • Klanten laten negatieve recensies achter over de hygiëne of de lange wachttijden; niet bevorderlijk voor uw reputatie.

“Vaak wordt het belang van een kwalitatieve, professionele vaatwasser nog onderschat. Hoe belangrijk dit is wordt vaak pas opgemerkt zodra er een capaciteitsprobleem ontstaat of klanten  klagen en negatieve recensies achterlaten.”

Waar moet een professionele vaatwasser voor grootkeukens aan voldoen?

Een vaatwasmachine voor gebruik in grootkeukens moet uiteraard aan andere eisen voldoen dan de vaatwasser bij u thuis. Allereerst dient hij geschikt te zijn voor veelvuldig en intensief gebruik, beschikken over korte, snelle reinigingsprogramma’s en (bij correct laden) altijd voor een schitterend, glanzend resultaat te zorgen. Daarnaast dient hij kwalitatief hoogwaardig te zijn en te voldoen aan uw wensen en behoeften. Het is immers een investering in uw keuken.

Diverse modellen hoogwaardige horecavaatwassers

Omdat iedere keuken en ook de behoeften binnen horecaondernemingen anders zijn, bieden we verschillende vaatwasoplossingen van het hoogwaardige merk Winterhalter:

Voorlader vaatwassers: de perfecte oplossing voor kleine en middelgrote spoelkeukens zoals in; kleinschalige restaurants, (eet)cafés en kantines bijvoorbeeld. Verkrijgbaar in diverse afmetingen, zodat er altijd een model is passend bij uw beschikbare ruimte.

Doorschuifvaatwasmachines: Wassen perfect en supersnel en zijn dus perfect inzetbaar voor grotere keukens. Zelfs tijdens het spitsuur in uw restaurant bezwijken doorschuifvaatwassers niet onder de druk en loopt in uw keuken alles op rolletjes.

Transportvaatwasmachines: Deze machines zijn onmisbaar op grootschalig niveau, omdat u niets aan het toeval wilt overlaten. Een evenementen- of congreshalrestaurant, hotelkeuken, groot cateringbedrijf of kantine; de transportvaatwasser is overal tegen opgewassen.

Gereedschappenvaatwasmachines: Dit zijn de krachtpatsers onder de vaatwasmachines, geschikt voor het reinigen van serviesgoed of gereedschappen onder extreme condities. Hierbij kunt u denken aan werkgerei van cateraars, bakkers of slagers.

Waterbehandelingsapparaten: Kristalheldere glazen en onberispelijk bestek en servies. Een waterbehandelingsapparaat verbetert de waterkwaliteit, waardoor kalkafzetting in uw professionele vaatwasser én op uw glaswerk wordt tegengegaan.

GKT van Rijswijk helpt u de juiste professionele vaatwasser kiezen

Zoals u inmiddels heeft ontdekt, kiest u de juiste vaatwasser niet zomaar. Er hangt veel vanaf; de efficiëntie van uw keukenproces, uw reputatie én uw omzet. Als specialisten op het gebied van professionele keukens kijken we daarom verder dan alleen naar de apparatuur. We gaan met u in gesprek en luisteren naar wat u in uw keuken nodig heeft, welke oplossing het best aansluit op uw proces en benodigde capaciteit. Op basis daarvan ontvangt u van ons een passend en weloverwogen advies.

Wilt u weten waar de mogelijkheden voor verbetering liggen voor uw keuken? Neem gerust  contact met ons op. Ons vakkundige, ervaren team vertelt u graag meer over de verschillende opties.