Wij zijn totaalleverancier voor alle soorten grootkeukenapparatuur en horeca apparatuur.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren in de aanschaf van betrouwbare apparatuur.
De door ons geleverde merken zijn speciaal door ons geselecteerd op techniek, degelijkheid, storingsgevoeligheid en onderhoudsvriendelijkheid. Ze bestaan bovendien uit gemakkelijk te leveren onderdelen wat zich ook uit in een scherp tarief van het onderhoud. Maar natuurlijk kunnen wij op verzoek ook andere merken leveren.

Verkoop nieuwe grootkeukenapparatuur

De door ons verkochte apparatuur wordt geselecteerd op basis van jarenlange ervaring in de Grootkeuken branche op zowel de installatie, het onderhoud als het repareren ervan.

Lees meer...

Onderhouden van uw grootkeukenapparatuur

Het is mogelijk om bij ons onderhoudscontracten af te sluiten. Dit houdt in dat de apparatuur volgens uw wens 1 of 2 keer per jaar wordt onderhouden. De apparatuur wordt nagekeken en doorgemeten. Kleine reparaties worden uitgevoerd, machines worden ontkalkt en beoordeeld op functioneren. Grotere reparaties offreren wij.

Lees meer...

Reparatie van uw keukenapparatuur en koelingen

Dit bestaat uit het repareren van alle voorkomende professionele keukenapparatuur. Wij repareren alle merken en zijn gespecialiseerd in het betrekken van alle onderdelen. De meest voorkomende onderdelen zijn op voorraad in onze bussen. 

Lees meer...

Advisering van grootkeukenapparatuur

Onze afdeling verkoop functioneert tevens als uw adviseur in het begeleiden van uw project voor een nieuwe keuken. Dit kan ook op locatie.

Lees meer...

Reinigingsmiddelen

Wij leveren de reinigingsmiddelen van Winterhalter. Excellente vaatwasmachines. Optimale waterbehandeling. Uiterst efficiënte reinigingsmiddelen. Op maat gemaakte korven. En praktische toebehoren.

Lees meer...

Ook is leasing van keukenapparatuur en koelingen bij ons mogelijk.

Bijvoorbeeld: u koopt een nieuwe professionele keuken en betaald deze in 3 jaar.

Informeer bij ons naar de mogelijkheden!

Bent u op zoek naar keukenapparatuur met ervaring ? Neem dan contact met ons op en vertel ons wat uw wensen en eisen zijn.

Doordat wij ook gebruikte apparatuur inruilen, wordt onze voorraad occasions steeds aangevuld.
Wat nog goed is – er zijn bijvoorbeeld klanten die 3 jaar leasen en dan inruilen – wordt volledig gereviseerd en is hierna inzetbaar voor de occasionverkoop.
Op deze apparatuur wordt drie maanden garantie gegeven.

Wij gebruiken cookies voor de functionaliteit van onze website en om te zien hoe bezoekers onze site gebruiken. Lees ons privacy verklaring voor meer informatie.