Skip to main content

"Succes is altijd
een teamprestatie"

Onderhouden van uw keukenapparatuur

Het is mogelijk om bij ons onderhoudscontracten af te sluiten. Dit houdt in dat de apparatuur volgens uw wens 1 of 2 keer per jaar wordt onderhouden. De apparatuur wordt nagekeken en doorgemeten. Kleine reparaties worden uitgevoerd, machines worden ontkalkt en beoordeeld op functioneren. Grotere reparaties offreren wij.

onderhoud grootkeukenDit onderhoud wordt uitgevoerd volgens onze digitale checklisten, waardoor alle mechanische en elektrische genoemde onderdelen op die lijst gecontroleerd worden. De monteur geeft de apparatuur een beoordeling zodat duidelijk is welk onderdeel eventueel aan vervanging toe is. Deze checklisten worden direct digitaal opgeslagen via de Ipad van onze monteur en eventueel op uw verzoek ook naar u gemaild.

GKT van Rijswijk geeft de keukenapparatuur en koelingen een installatienummer. Deze nummers worden gekoppeld aan ons administratiesysteem. Wij kunnen daardoor altijd de historie van de machine nagaan om te beoordelen of het verstandig is om een reparatie uit te voeren. Zo houden wij een goed overzicht op alles wat er bij de keukenapparatuur van de klant gebeurt. De apparatuur krijgt ook een status in ons systeem. Wordt deze onderhouden, is deze vervangen of worden er bijvoorbeeld alleen storingen voor gereden. Er kan een overzicht of MJOP (meer jaren overzichts plan) opgevraagd worden waarin alle keukenapparatuur en koelingen die in het contract zijn opgenomen vermeld staat.