Winterhalter vaatwasserSpecialist in professionele vaatwasprocessen

Vaatwassers krijgen in de horeca of andere soorten grootkeukens vaak niet de lof die zij verdienen; het belang van de juiste keuze voor een vaatwasser wordt enorm onderschat. En dat terwijl het functioneren ervan zo bepalend is voor uw proces en de beleving van uw gasten. Bij Winterhalter begrijpen ze dit. Het familiebedrijf is al drie generaties lang dé vaatwasspecialist en levert oplossingen voor professionele vaatwasprocessen. Zij zijn een betrouwbare partner op dit gebied en dat is een van de redenen waarom we bij GKT van Rijswijk graag met de apparatuur van dit hoogwaardige merk werken.

Een hoge kwaliteitsstandaard

De vaatwasmachines en waterbehandelingsapparaten van Winterhalter zijn geproduceerd in Duitsland en Zwitserland. Het merk heeft een eigen hoge standaard ontwikkeld; waarbij het uitgangspunt is dat ieder onderdeel in het wasproces optimaal presteert. Vaatwasmachines van Winterhalter zijn kwalitatief hoogstaand, kosteneffectief, ergonomisch ontworpen en eenvoudig in het gebruik. De verschillende typen vaatwassystemen zijn bovendien verkrijgbaar in diverse afmetingen en kunnen naar eigen wens geconfigureerd worden. Hierdoor is er voor iedere professionele keuken een geschikte vaatwasmachine beschikbaar.

Winterhalter voorladervaatwasmachines

De voorladermodellen van Winterhalter zijn compact, flexibel en betrouwbaar en hierdoor uitermate geschikt voor plaatsing in kleine en middelgrote professionele keukens. Een compleet systeem in een voor u passende afmeting, die naar behoeven te configureren is zodat er een maatwerkoplossing ontstaat. Een fijn kenmerk van Winterhalter voorladermodellen is de intuïtieve bediening en ook de zuinige werking is zeker een pré. Met de nieuwe generatie modellen reduceert u uw energie-, water- en reinigingsmiddelenverbruik aanzienlijk.

Korventransportvaatwasmachine ctr winterhalterWinterhalter doorschuifvaatwasmachines

Doorschuifvaatwassers zijn de ideale reinigingsapparatuur voor grotere keukens waar efficiëntie van groot belang is. Ieder radartje van uw keukenproces moet soepel draaien en dit begint al bij schoon servies, glazen en bestek. U voert de ‘korven’ met vuile vaat aan de ene kant in en neemt de schone vaat aan de andere kant uit. Terwijl deze in de machine afkoelt en droogt is hij alweer gereed voor een nieuwe vuile lading. Doorschuifmodellen van Winterhalter zijn snel, zuinig, efficiënt en beschikbaar in drie formaten.

Winterhalter transportvaatwasmachines

Transportvaatwasmachines zijn onmisbaar op grootschalig niveau, wanneer u niets aan het toeval wilt overlaten. Winterhalter bandtransportvaatwasmachines hebben een capaciteit tot 6600 borden per uur en de langste is wel 11 meter lang. Voor iedere grootkeuken wordt de machine op maat geconfigureerd, zodat u deze geheel kunt afstemmen op uw proces en benodigde capaciteit. Kantine, hotelkeuken of congresrestaurant? De transportvaatwassers van Winterhalter zijn op iedere locatie, in iedere situatie betrouwbaar.

Winterhalter gereedschappenvaatwasmachines

Altijd op volle kracht; Winterhalter gereedschappenvaatwassers zijn de échte krachtpatsers onder de vaatwasmachines, geschikt voor het reinigen van serviesgoed of gereedschappen van bijvoorbeeld cateraars, bakkers of slagers. De robuustheid van de machine en de krachtige druk zorgen ervoor dat zelfs zeer zware vervuiling niet veilig is voor deze krachtpatser. Maximale hygiënische reiniging, zuinig en ergonomisch in het gebruik.

Winterhalter waterbehandelingsapparaten

Is het u ook een doorn in het oog; dofheid, strepen en vegen op uw glaswerk of bestek? Dat vinden ze bij Winterhalter nu ook. Zij ontwikkelden waterbehandelingsapparaten waarmee de waterkwaliteit wordt geoptimaliseerd. Door ontharding, ontzouting en omgekeerde osmose wordt kalkafzetting in uw machine voorkomen. Hierdoor blijft uw professionele vaatwasser langer functioneren en is glanst uw vaat als nooit tevoren.

Bekijk ook de andere merken grootkeukenapparatuur die we bij GKT van Rijswijk voeren. Wilt u meer weten over Winterhalter vaatwasmachines? Neem gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers beantwoorden uw vragen graag.

winterhalter reinigingsmiddelen

Wij gebruiken cookies voor de functionaliteit van onze website en om te zien hoe bezoekers onze site gebruiken. Lees ons privacy verklaring voor meer informatie.