convotherm combi steamer groepBij GKT Van Rijswijk voeren we alleen merken waarbij we volledig achter de kwaliteit van hun producten staan. Om die reden zijn we ook de trotse dealer van het merk Convotherm. Als onderdeel van Devapo, een bedrijf dat zich richt op apparatuur voor slimme systemen voor voedselbereiding, staat Convotherm al sinds 1976 bekend om hun innovatieve combi-oventechnologie, gekenmerkt door oerdegelijke kwaliteit.

Convotherm innovaties; voor nu en in de toekomst

Wat uw doel, stijl, doelgroep of de grootte van uw restaurant ook is; Met de producten van Convotherm richten we ons op het vervullen van uw behoeften; vandaag en in de toekomst. Of het nu gaat om het creëren van een spannende culinaire ervaring, een efficiëntere keukenworkflow of het aanbieden van een breder menu aan uw gasten; met de producten van Convotherm gaan wij uw uitdaging graag aan.

Convotherm combi-ovens

Als u in uw professionele keuken gebruikmaakt van een combi-oven, dan vormt deze het hart van de keuken. U kunt uw processen erop baseren en optimaliseren. De oplossingen van Convotherm zijn nuttig, eenvoudig te bedienen, ergonomisch, hygiënisch, duurzaam en esthetisch. Net als dit merk blijft GKT Van Rijswijk de lat op het gebied van kwaliteit en service steeds weer verleggen. Dus wat uw doel ook is, met de hoogwaardige apparatuur van Convotherm en onze toewijding wordt het zeker een succes.

Wat doet een combi-steamer eigenlijk?

Het bijzondere aan een combisteamer is dat hij zowel droge (convectie) als vochtige (stoom) warmte kan produceren. Door deze functies te combineren tijdens de bereiding, blijven uw gerechten sappig én knapperig tegelijk. Met een combi stoomoven kunt u niet alleen stomen en bakken, maar bijvoorbeeld ook braden, stoven en grillen. Hierdoor is de stoomoven de perfecte vervanger van reguliere keukenapparatuur zoals het fornuis, de grill en heteluchtoven. Dit bespaart u enorm veel ruimte, brengt rust in de keuken en kunt u uw bereidingsprocessen optimaliseren. Daarmee bespaart u tijd, arbeid en dus kosten.

Lees meer over combi-stoomovens.

We vertellen u graag meer over onze merken en producten

Gaat u ook voor gemak, betrouwbaarheid, hygiëne, duurzaamheid en goede service? Laat onze adviseurs u dan informeren over de mogelijkheden van een Convotherm combi-oven. Neem contact met ons op. Ons vakkundige en ervaren team staat u graag te woord.

Wij gebruiken cookies voor de functionaliteit van onze website en om te zien hoe bezoekers onze site gebruiken. Lees ons privacy verklaring voor meer informatie.