Bespaar tijd, ruimte en kosten met een professionele stoomoven

Als geen ander kent u de uitdagingen van het managen van een keuken. Tijdens de piekdruktemomenten lijkt het wel topsport om alle gerechten op tijd en op de juiste temperatuur bij uw gasten op tafel te krijgen. Dat niet alleen, u wilt natuurlijk ook de kwaliteit en smaak van uw gerechten waarborgen. In een conventionele oven drogen gerechten vaak wat uit, terwijl ze in een stoomoven niet knapperig worden. De combi steamer biedt hiervoor de ultieme oplossing.

“De combi steamer is tegenwoordig onmisbaar in een professionele keuken.”

koken meerdere gerechten tegelijk in een combi steamer

Wat is een combisteamer of stoomoven precies?

Een combisteamer heeft meerdere functies, hij kan zowel droge (convectie) als vochtige (stoom) warmte produceren. Door deze functies te combineren tijdens de bereiding van uw gerechten, blijven ze zowel sappig als knapperig. Bovendien kan een combi stoomoven een groot deel van uw kook- en bakapparatuur vervangen. Met een combi stoomoven kunt u namelijk niet alleen stomen en bakken, maar ook grillen, blancheren, braden en stoven. Door deze mogelijkheden is de stoomoven de perfecte vervanger van reguliere keukenapparatuur zoals fornuizen, grills en heteluchtovens. Dit bespaart u enorm veel ruimte, het brengt meer rust in de keuken en kunt u uw bereidingsprocessen beter stroomlijnen, iets wat tijd, arbeid (en dus kosten) bespaart.

combi steamersUw gerechten bereiken uw gasten altijd warm, zelfs grotere groepen

Met slechts één druk op de knop kunt u verschillende gerechten tegelijkertijd bereiden, zonder dat de aroma’s van de ene maaltijd de andere contamineren. Dat maakt het plannen van warm uitserveren van verschillende gerechten voor een grote groep meteen een stuk makkelijker. Combi steamers zijn speciaal ontwikkeld om kleur, kwaliteit, intense smaak en voedingsstoffen van gerechten optimaal te behouden. Uw gasten komen dus vast en zeker nog eens terug!

Al overtuigd van het gemak van onze combi steamers?
Neem contact met ons op.

GKT van Rijswijk BV

Met onze jarenlange ervaring in de grootkeukenbranche, weten we wat u als klant belangrijk vindt. Daarom selecteren wij alleen de apparatuur waarvan we weten dat ze aan de wensen van uw organisatie, keukenpersoneel en klanten tegemoetkomen. Om die reden werken we alleen samen met merken waar wij als GKT Rijswijk achter staan. Convotherm is zo’n merk waar we dealer van zijn. Deze apparatuur staat voor:

  • U kookt, bakt en braadt zonder olie of ander bakvet; puur en gezond dus.
  • Hygiëne (zelfreinigende apparatuur).
  • Betrouwbaarheid (continuïteit in uw bereidingsproces).
  • Gebruikersgemak (volautomatische, eenvoudige bediening).
  • Duurzaamheid (water- en energiebesparing).

Wilt u meer weten over onze Combi Steamers? Neem gerust contact met ons op. Ons vakkundige en ervaren team staat u graag te woord.

Convotherm Combi Steamers

Wij gebruiken cookies voor de functionaliteit van onze website en om te zien hoe bezoekers onze site gebruiken. Lees ons privacy verklaring voor meer informatie.