SMEG vaatwasmachines

smeg vaatwassersAlleen het beste is goed genoeg voor uw professionele horeca- of bedrijfskeukens, en daarom is GKT van Rijswijk trotse dealer van het Italiaans merk Smeg. Met al meer dan 65 jaar ervaring heeft Smeg dé vaatwasser om uw keuken in stijl af te werken. Heeft u nog nooit van het merk Smeg gehoord? Dan wordt het nu tijd om u er eens in te gaan verdiepen.

De perfecte combinatie van kwaliteit en een stijlvol design

Op zoek naar een vaatwasser met hoogwaardige materialen en een stijlvol design, passend bij uw professionele horecakeuken of grootkeuken? De vaatwassers van Smeg geven u de beste resultaten voor uw vaat, gecombineerd met een stijlvol, Italiaans design. De innovatieve technologieën zorgen ervoor dat uw vaat niet alleen schoon, maar ook droog wordt. En, niet geheel onbelangrijk, door zijn prachtige, retro uitstraling zijn de vaatwassers van het Italiaans merk uniek in hun soort.

Vaatwassers met een laag energieverbruik

In een grootkeuken of horecakeuken wordt heel wat energie verbruikt door keukenapparatuur. De vaatwassers van Smeg zijn energiezuinig en hebben minimaal een A+ energielabel. Met energiezuinige apparatuur bespaart u op jaarbasis dus heel wat energie en daarmee kosten. Een verstandige investering én goed voor het milieu. 

Professionele vaatwassers

smeg vaatwassersDoor de jaren heen is er bij Smeg ontzettend veel expertise en knowhow opgedaan. Om die reden hebben ze een breed assortiment aan vaatwassers weten samen te stellen. Alle vaatwassers zijn ontworpen met oog voor detail en zijn gemaakt om de beste prestaties te leveren. Of het nu gaat om een vrijstaande of ingebouwde vaatwasser; Smeg heeft de oplossing! Het assortiment bestaat uit de volgende types vaatwasmachines:

  • glazenspoelmachines;
  • tankvoorladers;
  • doorschuifmachines;
  • verswatervaatwassers;
  • krattenwasmachines

De mogelijkheden voor uw horecakeuken of grootkeuken

Past een vaatwasser van hoogwaardige materialen in combinatie met een stijlvol design helemaal bij uw grootkeuken of horecakeuken? We vertellen u graag meer over de professionele vaatwassers van Smeg.
Neem contact met ons op.
Onze enthousiaste en kundige medewerkers helpen u graag met het vinden van de juiste vaatwasser.

Wij gebruiken cookies voor de functionaliteit van onze website en om te zien hoe bezoekers onze site gebruiken. Lees ons privacy verklaring voor meer informatie.