Ascobloc

Alles wat uw professionele keuken nodig heeft

Restaurant, ziekenhuis, school, bedrijfskantine of lunchroom, ze hebben allemaal minstens één ding gemeen: zij willen dat hun keukenprocessen efficiënt, hygiënisch en soepel verlopen. Een goede inrichting van uw keukenproces kan niet zonder een goede inrichting van de keuken zelf. Slim en snel werken hangt immers af van de beschikbaarheid van de juiste tools en apparatuur op het juiste moment. Laat niets aan het toeval over en kies voor de hoogwaardige, professionele keukenapparatuur van Ascobloc.

Expert in complete kook- en koeloplossingen

Ascobloc is sinds 1998 het officiële en professionele handelsmerk van het Duitse Gastro-Gerätebau GmbH, producent van uitgebreide, moderne oplossingen voor de foodservice-industrie. Hun apparatuur en hulpmiddelen worden ingezet voor professionele grootkeukens, restaurants, cafetaria’s, catering en zelfs voor grootschalige maaltijddistributiesystemen. De dealers van Ascobloc worden door het bedrijf zorgvuldig geselecteerd, zodat zij ervan verzekerd zijn dat ook regionaal de beste service wordt verleend aan hun internationale afnemers. GKT van Rijswijk is dan ook trotse dealer van Ascobloc professionele keukenapparatuur.

Ascobloc meh411 meh445 kombi

Ascobloc kookapparatuur

Ascoblok levert totaalconcepten voor iedere keukentoepassing. Of het nu gaat om een blok met de perfecte combinatie van ingebouwde keukenapparatuur of de complete inrichting van uw grootkeuken, de producten van Ascobloc bieden de uitkomst. De kookapparatuur en keukenblokken van het hoogwaardige merk zijn onderhoudsvriendelijk, efficiënt en op maat aan te passen aan uw keukenproces. Precies wat u als professional nodig heeft. Ascobloc levert onder andere (inbouwcombinaties):

 • bak-, grill- en braadplaten;
 • ovens;
 • keramische, Inductie- en gaskookplaten;
 • friteuses;
 • kookketels;
 • roestvrijstalen keukenmeubilair;
 • en afzuiginstallaties.

Ascobloc koel- en vriesapparatuur

Ascobloc koel vries werkbankDe tevredenheid van uw gasten, klanten, patiënten of medewerkers hangt voor een groot deel af van de kwaliteit en versheid van de producten die u serveert of levert. Koelen speelt een belangrijke rol in het vers houden van uw ingrediënten. De keuze voor de juiste, betrouwbare koelapparatuur daarom ook. In iedere professionele keuken is koelen van essentieel belang, maar welke Ascobloc koeloplossing sluit het best aan op uw vraagstuk? De adviseurs van GKT van Rijswijk helpen u natuurlijk graag bij het vinden van de (maatwerk)oplossing die bij u past. Onderdeel van de mogelijkheden zijn:

 • keukenblokken met ingebouwde koel- en vrieslades en garneerunits;
 • gekoelde vitrines voor het presenteren van verse producten;
 • drop-in gekoelde bakken;
 • drankenkoelers (met topblad);
 • hoge staande koelkasten;
 • en afvalkoelers.

Ascobloc cafetaria en maaltijddistributie oplossingen

Ascobloc panorama vitrine met led verlichtingCafetaria’s en maaltijddistributiesystemen brengen een geheel eigen uitdaging met zich mee op het gebied van de juiste keukenapparatuur. Esthetiek, efficiëntie, hoge volumes en doorloopsnelheid zijn factoren waar rekening mee gehouden dient te worden. Bij GKT van Rijswijk begrijpen we deze uitdagingen en we denken graag met u mee over slimme oplossingen. Hierbij maken we veelvuldig gebruik van de apparatuur van Ascobloc.

Bekijk ook de andere merken grootkeukenapparatuur waar GKT van Rijswijk dealer van is. Wilt u meer weten over Ascobloc keukenapparatuur? Neem gerust contact met ons op en stel uw vragen, onze adviseurs beantwoorden ze graag.

Wij gebruiken cookies voor de functionaliteit van onze website en om te zien hoe bezoekers onze site gebruiken. Lees ons privacy verklaring voor meer informatie.