Op ons kun je rekenen

Service staat bij ons hoog in het vaandel en dat is ook waar GrootKeukenTechniek van Rijswijk zijn goede naam mee heeft opgebouwd. Iedere klant die bij ons een storing meldt, wordt zo snel mogelijk geholpen.

Dit betekent concreet: Binnen 24 uur na het melden van de storing is er altijd een monteur geweest. De praktijk wijst uit dat klanten doorgaans dezelfde dag nog kunnen worden geholpen. Soms kunnen we ook telefonisch wat voor de klanten betekenen als de nood heel hoog is. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor storingen, inclusief de feestdagen!!

Reparatie
Dit bestaat uit het repareren van alle grootkeukenapparatuur. Wij repareren alle merken en zijn gespecialiseerd in het betrekken van alle onderdelen.

De meeste voorkomende onderdelen zijn op voorraad in onze bussen, bijzondere of wat minder vaak voorkomende onderdelen worden besteld en zullen dan zo snel mogelijk gemonteerd worden. Als een onderdeel niet voorradig is en wij nogmaals terug moeten komen voor de montage dan worden deze voorrijkosten niet in rekening gebracht.

076 - 593 00 22