Onderhoud

Het is mogelijk om bij ons onderhoudscontracten af te sluiten. Dit houdt in dat de apparatuur volgens uw wens 1 of 2 keer per jaar wordt onderhouden. De apparatuur wordt inwendig nagekeken, gemeten en gereinigd op plaatsen waar diegene die de apparatuur reinigt normaal gesproken niet bij kan komen. Kleine reparaties worden uitgevoerd, machines worden ontkalkt en beoordeeld op functioneren.

Dit onderhoud wordt uitgevoerd volgens checklists, waardoor alle mechanische en elektrische genoemde onderdelen op die lijst gecontroleerd worden. De monteur geeft dit onderdeel een cijfer zodat duidelijk is welk onderdeel eventueel aan vervanging toe is. Deze checklists worden naderhand uitgewerkt en eventueel op uw verzoek ook naar u toegestuurd. 

GrootKeukenTechniek van Rijswijk geeft machines een 'invent' nummer. Deze nummers worden gekoppeld aan ons administratiesysteem. Wij kunnen daardoor altijd de historie van de machine nagaan om te beoordelen of het verstandig is om een reparatie uit te voeren. Zo houden wij een goed overzicht op alles wat er bij de keukenapparatuur van de klant gebeurt. Er komt een logboek bij de klant te liggen waarin alle apparatuur die in het contract is opgenomen vermeld staat. De monteur gebruikt dit logboek voor aantekeningen en daarnaast is het altijd duidelijk welke apparatuur wel en welke niet in het contract horen

Klik hier om uw voordeel te bekijken!

076 - 593 00 22